#GAUC16: 12 april + 13 april

MEERVAART AMSTERDAM
TRAINING DAYCONFERENCE DAY

VORIGE EDITIES

Online Marketing Lounge organiseert in opdracht van de stichting Digitale Marketing & Analytics (DAA) inhoudelijke evenementen, waaronder de #GAUC16. Basis van al deze evenementen is kennisoverdracht over (online) marketing. Hierin heeft de stichting expliciet geen commerciële doelstelling.

.

Onderstaande is een overzicht van de evenementen in samenwerking met de DAA. Op de Linkedin pagina kan je bovendien op de hoogte gehouden blijven over nieuwe evenementen. Of, neem contact met ons op als je meer wil weten.

IMPRESSIE #GAUC15

GAUC 2015 was een succes: er kwamen op de laatste editie ruim 500 mensen. Gemiddeld gaven zij een 8- als cijfer! De foto’s van #GAUC15:
Conference Day foto’s

search 2015 archief

SEARCH 2015

Op 26 & 27 november 2014 was alweer de 2e editie van het Search Congres in de Meervaart in Amsterdam. Het Search Congres is een initiatief van de Nederlandse Google Analytics Certified Partners. Een gebalanceerd programma met aandacht voor de gebieden: SEA & SEO, maar ook voor diverse niveaus: van beginner tot advances. Gezien het succes van Search Congres 2013 was er in 2014 naast de conference day ook een training day.

gauc 2013 conversie archief

GAUC 2013 CONVERSIE

Op 12 en 13 november was de 6e editie van de Google Analytics User Conference in de Meervaart in Amsterdam. Dit keer was het thema CONVERSIE. Alle Google Analytics kennis die je nodig hebt om je site optimaal en doelgericht in te zetten!

gauc 2013 archief

GAUC 2013

Op 26 & 27 maart 2013 vond de vijfde editie van de Google Analytics User Conference plaats in Amsterdam. Met maar liefst 36 Training sessies en Master classes en 3 keynotes, waaronder Brian Clifton, was dit een leerzaam tweedaags congres!

gauc 2012 archief

GAUC 2012

Na twee succesvolle edities van de Google Analytics User Conference, was op 21 en 22 maart 2012 de eerste editie met ook een Training Day; de dag voor de MKB-er, marketing- en communicatieprofessional. Sinds deze editie is GAUC in Nederland nog meer voor elke niveau geschikt, van Beginner tot Expert!

gauc 2010 archief

GAUC 2010

Op 21 april 2010 vond het eerste Nederlandse (en in Europa) Google Analytics User Conference plaats. Meer dan 220 professionele gebruikers luisterden die dag naar 3 enthousiaste keynote sprekers, waaronder de inspirerende Brian Clifton. Tevens kon er gekozen worden uit 12 boeiende presentaties van de zes aanwezige Google Analytics Authorized Consultants.

gauc 2014 archief

GAUC 2014

Op 17 en 18 juni was de 7e editie van de Google Analytics User Conference in de Meervaart in Amsterdam. Alle Google Analytics kennis die je nodig hebt om je site optimaal en doelgericht in te zetten. Diverse onderwerpen die jou helpen je online aanwezigheid te verbeteren. In twee dagen ben je helemaal op de hoogte. Inmiddels is GAUC hét grootste tweedaagse evenement over Google Analytics van Europa!

search 2013 archief

SEARCH 2013

Op 2 oktober 2013 vond de eerste editie van de het Search Congres plaats in de Meervaart in Amsterdam. Het Search Congres is een initiatief van de Nederlandse Google Analytics Certified Partners. Een gebalanceerd programma met aandacht voor beide gebieden: SEA & SEO, maar ook voor diverse niveaus: van beginner tot advances. Het belang van ‘Search’ binnen de online communicatiemix is de afgelopen jaren steeds groter geworden.

gauc 2012 adwords archief

GAUC 2012 ADWORDS

Op 21 & 22 november was de eerste thema editie van de Google Analytics User Conference (GAUC); de AdWords Edition. Ook tijdens deze editie waren er twee dagen gepland; een intensieve Training Day met workshops van 1,5 uur (starting/medior level) en een Conference Day met keynotes en Master Classes (expert level).

gauc 2011 archief

GAUC 2011

Op 19 mei 2011 was de tweede Nederlandse Google Analytics User Conference. Hèt congres voor iedereen die professioneel gebruik maakt van Google Analytics. In één dag brachten diverse nationale en internationale experts je op de hoogte van alle facetten die Google Analytics je te bieden heeft.

VOLGENDE GAUC?

Profiteren van early bird korting op de volgende GAUC?
Reserveer zonder verplichtingen of kosten een plek! Je ontvangt dan ruimschoots voor het evenement een uitnodiging en voorrang e-mail om je inschrijving definitief te maken.