CONFERENCE DAY - 13 april 2016

Meervaart Amsterdam

CONFERENCE DAY PROGRAMMA

De Conference Day gaat de diepte in met 3 keynote sprekers en Master Classes. Deze dag is zeer geschikt voor (online) Marketing Managers, Web Analisten, Business Analisten en de gevorderde MKB-er (met of zonder webshop) die geïnspireerd willen worden over alle Google Analytics mogelijkheden!
Er zijn naast 3 keynote sessies, 24 parallelle Master Classes, verdeeld over 3 rondes. De consultants van de Google Certified Partners (GACP’s) verzorgen de Master Classes. De Master Classes zijn geschikt voor zowel Beginner, Intermediate en Advanced gebruikers van Google Analytics (gebruik onderstaande filter).

VOLGENDE GAUC?

Profiteren van early bird korting op de volgende GAUC?
Reserveer zonder verplichtingen of kosten een plek! Je ontvangt dan ruimschoots voor het evenement een uitnodiging en voorrang e-mail om je inschrijving definitief te maken.

Beginner

Voor de beginners die nog geen, of pas recent een Google Analytics Account hebben. Je gaat je eerste stappen maken.

Intermediate

Voor Voor de Google Analytics gebruiker met al redelijk wat ervaring. Je bent nog geen expert, maar wel op zoek naar verdieping.

Advanced

Voor de expert Google Analytics gebruiker, die op zoek is naar de finesses. Je hebt dus al een behoorlijke basis kennis (vereist).

FILTER HET PROGRAMMA OP HET GEWENSTE NIVEAU:

[tt_timetable hide_empty='1' filter_label='ALLE SESSIES' event_category='beginnercd,intermediatecd, advancedcd, keynote-cd, breakcd' columns='blauwe-zaal,zaal-1,zaal-2,zaal-5,zaal-6,zaal-7,zaal-8,zaal-9,zaal-10' measure='0.25' filter_style='tabs' filter_kind='event_category']